Snuffelmarkten

Tot en met 1 september zijn wij gesloten! Elke zondag organiseren wij van 09.00 tot 16.00 uur gezellige snuffelmarkten op het adres Spekhofstraat 10 in Kerkrade! Kom ook van een lekker gratis bakje koffie genieten!  De entree bedraagt 2,50 euro per persoon. Kinderen tot 14 jaar gratis toegang.

Standhouders opgelet! Wij hebben onze markt behoorlijk uitgebreid naar tot 200 kramen!

Gratis koffie/thee en parkeren!

Let op, standhouders die de navolgende week ook in de zaal willen blijven staan kunnen hun spullen bij ons achterlaten, dat scheelt een hoop gesleep!

Tarieven standhouders snuffelmarkt:

Binnenstand met tafel, ca. 3,5 m2 meter groot inclusief een grondplekje ernaast voor een kledingrekje: nu slechts 18,50 euro. Met de 10-rittenkaart kun je sparen voor een gratis standplaats! (10-rittenkaart is niet geldig i.c.m. andere acties!)

Inkramen stands snuffelmarkt op zaterdag tussen 09.00 en 11.00 uur of zondag tussen 07.00 en 08.00 uur. Let op, na 8 uur is de toegang voor auto’s afgesloten!!

Inkramen snuffelmarkt op zondag tussen 07.00 en 08.00 uur: Laat het ons even weten als je pas op zondag komt inkramen! Kom je zondagmorgen later dan 08.00 uur inkramen dan loop je het risico dat je tafel verhuurd is aan iemand anders!

Als je de spullen al op zaterdag hebt gebracht dan dien je zondag uiterlijk om 08.45 uur aanwezig te zijn!

Reserveren: stuur een mail met het gewenste aantal stands, je naam én mobiele telefoonnummer inclusief de gewenste datum naar:  info@ava-auctions.com of      bel ons:       06 4205 6996.

Vraag en antwoord Snuffelmarkt standhouders

Ava Auctions is nooit aansprakelijk voor enige schade, diefstal of anderzijds nadeel aan u of uw eigendommen zodra u deze naar onze locatie brengt!  Deelname en parkeren geschiedt geheel op eigen risico. De indeling van de stands geschiedt door Ava Auctions. Het is niet toegestaan om de markt voortijdig te verlaten. Inpakken mag pas vanaf 16.00 uur tenzij de organisatie anders beslist!

Ik schreef mij in, maar ik kan toch niet komen. Wat moet ik doen? Geef tijdig door dat u niet aanwezig kan zijn. Stuur even een sms naar 06 4205 6996 of bel ons. Bij niet afmelden wordt u geschrapt voor alle toekomstige markten!

Mag ik een opgebouwde stand onbemand laten?                                                                        Nee. Mocht u een stand onbemand laten staan dan loopt u natuurlijk het risico dat er spullen gestolen worden. Wij zijn hiervoor NIET aansprakelijk. Heeft u een stand ingekraamd maar komt u zelf niet opdagen op de dag van de snuffelmarkt (zonder dat u zich tijdig afmeldt) dan vervallen alle (ook toekomstige!) rechten op die stand en is restitutie NIET mogelijk. Uw spullen kunnen dan door ons verwijderd worden. U krijgt uw spullen van ons terug na betaling van een boete van 25 euro, onverlet de tafelhuur. Let op, maakt u binnen 4 dagen na afloop van de markt geen aanspraak op uw spullen dan heeft de organisatie het recht om deze spullen weg te gooien, te verkopen of anderzins weg te geven aan derden. Door deelname aan onze markten gaat u hiermee uitdrukkelijk akkoord. Helaas moeten wij deze regels streng handhaven om te voorkomen dat wij een dumpplaats voor rommel worden.

Met hoeveel man mag ik een stand bezetten? Maximaal met 2 personen.

Moet ik trappen lopen? Nee, alles is op begane grond.

Moet ik parkeergeld betalen? Nee, parkeren is gratis maar ook volledig op eigen risico. Laat te allen tijden de ingangen van het gebouw vrij van voertuigen zodat bezoekers makkelijk in- en uit kunnen. Parkeren kan op de grote parkeerplaats rechts naast het gebouw of langs de weg. De toegangsdeuren en poorten op de parkeerplaats mogen NIET geblokkeerd worden! Er geldt een afsleepregeling, dus let erop!

Mag ik afval achterlaten?  Nee! Het achterlaten van enig afval in de zaal, op de parkeerplaats of daarbuiten zal altijd worden gevolgd door aangifte wegens illegaal storten! Er is overal camerabewaking aanwezig.

Mag mijn stand blijven staan als ik 2 weken achter elkaar kom? Ja, maar het is zeer belangrijk om van spullen te wisselen mocht u vaker komen. Dit om eentonigheid te vermijden en onze klanten een “verse” aanvoer te garanderen.

Zijn er kledingrekken aanwezig? Beperkt, voor slechts 2,50 per dag kunt u een passend kledingrek huren.

Kan ik mijn spullen ter plekke opslaan? Ja, wij hebben beperkt plek voor opslag. Afmetingen opslaghok: 1x1x1.8 meter. Dit hok is dan afgesloten en alleen voor u toegankelijk. De prijs voor opslag is 5 euro per week. Opslagtermijn is maximaal 4 weken en is per vooruitbetaling te voldoen. Mocht u het hok (zonder overleg met onze organisatoren) niet leegmaken binnen 4 dagen na afloop van deze periode dan gaan wij ervan uit dat u geen interesse meer heeft in de spullen en verwijderen wij alle goederen. U heeft dan ook géén rechten meer op de goederen!

Hoeveel stands staan er? We hebben tot 200 stands in de zalen en als het weer het toestaat, nog veel méér in de buitenlucht.

Hoe groot is een stand? Ca. 3,5 vierkante meter inclusief een grondplek ernaast voor een kledingrekje van 1 meter lengte. Artikelen mogen uitsluitend op en onder de tafels geplaatst worden en NIET ervoor. Het is NIET toegestaan meer plek in te nemen of zelfs artikelen in het gangpad te plaatsen. Artikelen mogen dus niet over de belijning geplaatst worden. Hierop wordt streng gehandhaafd.  Er is binnen dus GEEN plek voor meerdere kledingrekken. Daarvoor kunt u een grondplaats huren van 3,5 vierkante meter voor 16 euro (indien beschikbaar).

Kan ik een grotere stand huren? Neen, alleen per bijkomende stand of grondplaats.

Kan ik ter plaatse nog inschrijven? JA, indien er nog stands vrij zouden zijn, of standhouders die niet komen opdagen vóór 08.00 uur op zondagmorgen, en natuurlijk voor toekomstige markten.

Zijn er stoelen beschikbaar? JA!

Zijn er toiletten? JA! We beschikken over schone eigen toiletblokken. Gehandicapten toiletten zijn ook aanwezig!

Welke ondergrond is er? Er ligt een marmoleum vloer in hal 1 en voor de warme voetjes van de standhouders liggen er tapijttegels achter de stands in hal 2.

Mogen er bezoekers binnen voor 09.00 uur?     Nee, in de praktijk zijn de standhouders om 08.45 uur aanwezig en we laten we de bezoekers om 09.00 uur naar binnen.

Zijn er warme dranken, koffie, choco, …?  Ja. Ook koude dranken zijn voldoende aanwezig. Koffie en thee zijn gratis!

Kan ik iets eten?  Ja, een vers broodje gezond of een gehaktbal, een lekkere tosti of een vers eigengemaakt soepje is aanwezig, net als spagetti, een uitsmijter, een zakje chips of een broodje frikandel, kroket, een hamburger, enzovoorts…. te veel om op te noemen en altijd dagvers!

Wat mag er verkocht worden op de rommelmarkt? 

Er mogen géén namaak artikelen worden 

verkocht! Dit is geheel uw eigen 

verantwoording. De directie heeft de 

kennis niet in huis om echt van namaak

te kunnen onderscheiden en 

distantieert zich uitdrukkelijk 

hiervan. Bij een controle door de 

overheid kunnen hiervoor fikse boetes 

worden uitgedeeld. Door deelname aan 

één van onze markten vrijwaart de 

standhouder de directie uitdrukkelijk 

van alle verantwoordelijkheid t.o.v. 

de echtheid van de artikelen die 

worden aangeboden! Mocht de directie 

desondanks beboet worden doordat de 

standhouder namaak artikelen aanbiedt,

dan zullen alle kosten verhaald 

worden op de standhouder!

Verder mogen onderstaande artikelen
niet worden aangeboden:
  • Voedingswaren en dranken
  • Overwegend nieuwe artikelen
  • Dieren
  • Planten bloemen groente en fruit
  • Aanstootgevend materiaal

De directie is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van uw spullen!!